Om jobbet

Når vi spørger vores omdelere om, hvad der er godt ved jobbet, så svarer de bl.a.:

  • Jeg bestemmer selv, hvordan jeg tilrettelægger arbejdsdagen – det er frihed under ansvar. Jobbet giver masser af frisk luft og god motion.
  • Det er nemt at komme i gang med jobbet – det kræver kun kort tids oplæring, men alligevel kan man blive ved med at blive dygtigere og dygtigere.
  • Der stilles ikke store sprogkrav – man skal kunne læse og forstå danske adresser og husnumre. Jeg har fleksible arbejdstider, som efter aftale med min arbejdsgiver, kan placeres på forskellige ugedage. Jeg kan ofte få ruter tæt på, hvor jeg bor, så jeg har ikke langt til arbejde.
  • Jeg får mange gode kollegaer, som jeg møder på depotet og ude på ruten.
  • Jeg arbejder under ordnede forhold med overenskomstmæssig betaling og optjener pension og feriepenge.

OM VIRKSOMHEDEN

Dagbladenes Distributionsnet

Dagbladenes Distributionsnet er et solidt samarbejde mellem dagbladsejede distributionsvirksomheder fra nord til syd – øst til vest: Herunder Bladkompagniet.

Vi beskæftiger 4.000 mennesker i hele Danmark. Vi dækker hele det danske forhandlernetværk på mere end 5.000 forhandlere. Vi har landsdækkende distribution og tilbyder levering til alle danske postadresser hver dag – 365 dage om året.  

Vi leverer, inden kunderne står op om morgenen – og inden forhandlerne åbner. Vi leverer til tiden – og hele vejen til brevsprækken.